skip to Main Content
Forvaltningshuset Inviterer Til Seminar I Trondheim

Forvaltningshuset inviterer til seminar i Trondheim

Hvordan investere med dagens lave renter?

Forvaltningshuset har gleden av å invitere til lunsjseminar på Scandic Solsiden. Vi vil se nærmere på hvordan vi ser på markedet fremover, og hvordan det kan være fornuftig å strukturere investeringene sine. Dagens gjestetaler er tidligere sjef for Statens pensjonsfond utland (Oljefondet) og nåværende investeringsstrateg i Trient Asset Management, Knut Kjær (mer informasjon nederst i artikkelen).Sted: Scandic Solsiden Dato: Fredag 21. oktober 2016 Tid: 11.30 – 13.00

AGENDA:

11.30 – 11.45
Servering av mat og drikke

11.45 – 11.50
Introduksjon til Forvaltningshuset
v / Daglig leder Forvaltningshuset Trondheim, Espen Straume Stene

11.50 – 12.15
Hvordan investere i dagens lavrenteklima?
v / Investeringssjef Forvaltningshuset, Sturla Skogland

12.25. – 13.00
Muligheter og utfordringer – Brexit, valget i USA, endringer i Kina m.m.
v / Executive Chairman i Trient Asset Management AS, Knut Norheim Kjær

 


Seminaret er kostnadsfritt og det serveres mat og drikke.

Fyll ut skjema under for påmelding, eller kontakt oss på seminar@forvaltningshuset.no eller tlf: 22 44 77 00


knut-kjaer

Knut Kjær er partner, styreformann og investeringsstrateg, og har over 20-års erfaring innen kapitalforvaltning. Som den første administrerende direktøren var Knut med på å grunnlegge Norges Bank Investment Management (NBIM), som ble etablert i 1998 for å stå for den operative forvaltningen av Statens pensjonsfond utland. Over en ti-års periode ledet Knut oppbyggingen av en internasjonal forvaltningsbedrift som ved utgangen av 2007 forvaltet mer enn 2000 mrd kroner. Knut forlot NBIM i januar 2008 og var spesialrådgiver for sentralbanksjefen ut året.

Han er medlem av investeringskomiteen i det nederlandske fondet ABP, som er det største pensjonsfondet i Europa. Knut er også med i International Advisory Council of China Investment Corporation, og han er medlem av kommisjonen som forvalter det statlige pensjonsfondet i Irland, NPRF. Videre er han medlem av Investment Strategies Committee og International Advisory Board i Government of Singapore Investment Corporation og i Investment and Risk Advisory Panel i Monetary Authority i Singapore.

Back To Top