skip to Main Content
Aktuelt: Seminar I Stavanger Med Albert Collett

Aktuelt: Seminar i Stavanger med Albert Collett

Muligheter i det norske aksjemarkedet i 2017

Forvaltningshuset har gleden av å invitere til lunsjseminar på Scandic Stavanger City, hotellet som vi deler hus med i oljebyen. Vi vil se nærmere på hvordan Forvaltningshuset og en av våre anbefalte forvaltere ser på markedet fremover. Dagens gjestetaler, investeringssjef i Arctic Fund Management, Albert Collett, forvalter det norske aksjefondet Arctic Norwegian Equities. Fondet har vært en del av Forvaltningshusets kjerneporteføljer siden 2014.


Sted: Scandic Stavanger City Dato: Onsdag 23. november 2016 Tid: 11.30 – 13.00

AGENDA:

Velkommen og introduksjon
v / Sølve Mykletun, Daglig leder i Forvaltningshuset Stavanger

Hvordan investere i dagens lavrentemarked
v / Sturla Skogland, Investeringssjef i Forvaltningshuset Norge

Det norske aksjemarkedet – hvor ser vi muligheter i 2017?
v / Albert Collett, Investeringssjef i Arctic Fund Management


Seminaret er kostnadsfritt og det serveres mat og drikke.

Fyll ut skjema under for påmelding, eller kontakt oss på seminar@forvaltningshuset.no eller tlf: 22 44 77 00


Alfred Berg

Alfred Berg

Albert Collett har erfaring fra finansmarkedene siden 1984. Han jobbet tidligere i Alfred Berg Kapitalforvaltning (1998 – 2010) som Nordic Head of Fundamental Equity, og var medlem av Nordic Executive Committee. Han har også innehatt stillinger som porteføljeforvalter og analytiker i Alfred Berg, og var ansvarlig porteføljeforvalter for Norden (2002 – 2010), norske aksjer (2002 – 2010) og danske aksjer (2007 – 2010). Fra tiden i Alfred Berg mottok Collett en rekke priser og utmerkelser, blant annet Lipper 10 Years of Excellence (TE5) for best Norwegian Equities Fund. Collett er utdannet mekanisk ingeniør GTI fra Gøteborg, og har en Bachelor of Science (Honours) fra Strathclyde Business School, Glascow.

Back To Top