skip to Main Content
Forvaltningshuset Opplever Sterk Vekst Og Søker Flere Medarbeidere

Forvaltningshuset opplever sterk vekst og søker flere medarbeidere

I motsetning til flere av våre konkurrenter så opplever vi kraftig vekst hvert år på grunn av sterk kundevekst. Vi planlegger å mangedoble antall formuesforvaltere og spesialister i løpet av de neste 5 årene over hele landet. Så om du er en av de dyktige ansatte som storbanksjefene planlegger å sparke over de neste 5 årene, så inviterer vi deg til å søke jobb hos oss. Vi og våre flere tusen kunder setter pris på kompetente medarbeidere.

Forvaltningshuset omsatte for 78 MNOK i 2016 og fikk et resultat (EBITDA) på 8 MNOK. Vi utfører uavhengig formuesforvaltning for velstående privatpersoner og investeringsselskaper, og forvalter per i dag 3,5 Mrd på vegne av våre kunder. Våre inntekter har tredoblet seg siden 2013. Antall ansatte har mer enn doblet seg over den samme perioden. Vi har i dag kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Stjørdal, og planlegger å etablere flere nye kontorer i år og kommende år.

Vi oppfordrer alle interesserte til å sende oss en søknad. Vi søker i dag formuesforvaltere og rådgivere til alle våre kontorer, samt planlagte kontorer i Tromsø og Drammen. Vi søker også spesialister innen risk, investering og operations til hovedkontoret i Oslo.

Send oss en søknad på post@forvaltningshuset.no.

Back To Top