skip to Main Content
På Tide å Velge Et Bedre Alternativ?

På tide å velge et bedre alternativ?

DNBs toppsjef oppfordrer fredag 3. februar i Dagens Næringsliv 112.000 misfornøyde fondskunder til å bytte fond. Er du kunde hos en av storbankene og er misfornøyd med avkastningen og oppfølgingen du får, så er det kanskje på tide å høre på banksjefen?

I en internasjonal sammenheng velger over 40 % av fondskundene å heller bruke en uavhengig formuesforvalter for å finne de beste fondene og skreddersy en portefølje som er tilpasset ens egne ønsker og behov. I motsetning til bankene som ofte kun selger sine egne produkter så velger slike uavhengige formuesforvaltere fritt fra de beste fondene som er tilgjengelig på markedet, og fokuserer kun på å bistå sine kunder med å oppnå best mulig avkastning til riktig risikonivå.

Mange tusen nordmenn har allerede valgt et bedre alternativ. Som en av landets ledende uavhengige formuesforvaltere har vi i mange år gitt kundene våre tilgang til investeringsmiljøer og investeringsmuligheter som ellers kun har vært tilgjengelig for landets største investorer, og på den måten bygget fondsporteføljer som har gitt gode resultater.


Les mer: Hvordan bør man investere i dagens marked?  


Hos Forvaltningshuset får du en personlig formuesforvalter og en skreddersydd fondsportefølje som er tilpasset din individuelle situasjon, dine behov og din risikoprofil. Du vil gjennomgå en strukturert prosess som sørger for at du får den beste tilgjengelige fondsporteføljen, hensyntatt den mest skatteeffektive løsningen for deg. Du vil ha en tett relasjon til din personlige formuesforvalter som bistår deg og besvarer de spørsmålene du måtte ha.

Bli kontaktet av en av våre formuesforvaltere

Back To Top