skip to Main Content

Ønsker du en fot innenfor finansbransjen?

I anledning at Stavangerkontoret trenger flere rådgiverassistenter, har vi tatt en prat med to av de mest erfarne rådgiverassistentene vi har i dag for å gi et innblikk i hvordan hverdagen i Forvaltningshuset er. Tea (25) og Jonas (25) er i dag rådgiverassistenter med en 20% stilling. Begge studerer Anvendt finans på Universitetet i Stavanger.

Forvaltningshuset

Forvaltningshuset

Hvorfor ønsket dere å jobbe for Forvaltningshuset?
Jonas: Forvaltningshuset hadde nettopp åpnet et nytt kontor i Stavanger da jeg søkte på stillingen. Det virket som en spennende arbeidsplass med et ungt miljø, og som gir gode muligheter til å videreutvikle seg selv. I tillegg er stillingen relevant til det jeg studerer.

Tea: Stillingsbeskrivelsen ga inntrykk av at det var gode læringsmuligheter. Det var viktig å kunne anvende kunnskapen man har tilegnet seg fra skolebenken på en praktisk måte. Hos Forvaltningshuset får man en bratt læringskurve og god innsikt innenfor finansbransjen.

Hvordan er miljøet hos Forvaltningshuset her i Stavanger?
Tea: Det er et fantastisk miljø, veldig ungt og inkluderende med mange dyktige folk. De fleste rådgiverassistenter er studenter på forskjellige nivåer. Det gir mulighet til god kommunikasjon slik at vi kan lære av hverandre. Vi hjelper og motiverer hverandre.

Jonas: Miljøet her er ungt. Nesten alle på teamet er studenter, så har vi en god del felles interesser. Det er mange sosiale aktiviteter utenom arbeidstid. Vi gjør også mange kjekke ting sammen med rådgiverne og formuesforvalterne. Arbeidsplassen er også veldig konkurransebasert!

Hvordan er en typisk arbeidshverdag?
Jonas: Det første jeg gjør er å sjekke kalenderen min for møter som er gjennomført og å følge med på kommende møter. Deretter kontakter jeg potensielle kunder for å lage avtaler med de.

Tea:
Jeg bruker mye tid på å kontakte potensielle kunder som sitter med ulike investeringer. Det er viktig å gjøre god research på forhånd i forbindelse med prospekteringen. Det skaper et godt utgangspunkt for gode dialoger og nettverksbygging.

Hva har du lært her?

Tea: Jeg har lært mye om bransjen generelt, i tillegg til det faglige. Vi lærer å styrke overtalelsesevnen vår. Jeg har blitt mye bedre til å kommunisere både muntlig og skriftlig.

Jonas: Jeg har lært hvordan man kommuniserer med potensielle kunder. En overvinner frykten for å ta kontakt med fremmede mennesker. Man blir mer selvsikker på seg selv og blir ikke skremt av å snakke med nye mennesker.


Høres dette ut som noe for deg? For ytterligere informasjon om stillingen se Forvaltningshusets karrieresider.


 

Back To Top