skip to Main Content
Etablerer Oss I Vestfold

Etablerer oss i Vestfold

Sterk vekst for Forvaltningshuset har ført til åpning av nytt kontor i Tønsberg

Rådgivningselskapet Forvaltningshuset økte omsetningen med 40 prosent i 1. halvår 2017

– Forvaltningshuset fortsetter fremgangen og 1. halvår 2017 er vårt sterkeste halvår noensinne. Vi er blant de fremste uavhengige finansielle rådgiverne i Norge, og har ambisjoner om å ta en ledende rolle fremover i hele landet, sier administrerende direktør i Forvaltningshuset, Michael V. Sivertsen.

Forvaltningshuset har 60 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Drammen og Tønsberg. I 2017 har selskapet økt bemanningen ved alle kontorene og dette vil fortsette i årene som kommer ved nyrekruttering av formuesforvaltere samt ved å etablere flere nye kontorer.

Forvaltningshuset har siden det ble etablert gitt sine kunder solide investeringsporteføljer basert på langsiktige råd og uavhengig kapitalforvaltning. Vi opplever at våre kunder setter stor pris på individuell formuesforvaltning fra våre kompetente rådgivere. Totalt forvalter selskapet nå 5 milliarder kroner på vegne av norske privatpersoner, investeringsselskaper og stiftelser.

JO Capital inn på eiersiden i Forvaltningshuset

Investeringsselskapet til Johan Odvar Odfjell i Bergen, JO Capital AS, investerte i sommer 55 millioner kroner i Forvaltningshuset i en rettet emisjon. Kapitalen skal brukes til fortsatt vekst og teknologisk innovasjon. Hovedeierne i Forvaltningshuset Tore Malme og Lars Gundersen vil fortsette som majoritetseiere.

Les mer: Forvalter får Bergen-milliardær med på laget

– Vi har sterk tro på selskapets kundekonsept, de ansatte og selskapets langsiktige strategi. Vi blir også kunde i Forvaltningshuset og vil la Forvaltningshuset forvalte et betydelig beløp på vegne av JO Capital. Forvaltningshuset er Norges best posisjonerte utfordrer og har nå kapital til å ta en ledende rolle fremover, sier styreleder i JO Capital AS, Tore Hopen.

Etablerer seg i Tønsberg

Forvaltningshuset etablerer seg nå i nyoppussede lokaler i Nedre Langgate 37 i Tønsberg, og har 3 kompetente og erfarne formuesforvaltere på plass. Forvaltningshuset har allerede gode kunder i Tønsbergregionen, og ved å etablerere et lokalt kontor vil vi i større grad kunne utfordre de lokale bankene ved å tilby personlig formuesforvaltning, sier daglig leder i Tønsberg, Bård Åke Petersson.

Bård Åke Petersson

Bård Åke Petersson

Mens bankene i økende grad ønsker å gjennomføre sin rådgivning via digitale kanaler, der kundene hverken møter eller har en fast rådgiver, opplever vi at mange kunder setter pris på nettopp dette. Vi vil derfor fortsette å tilby kundene personlig dialog med sin faste formuesforvalter. Mange av våre kunder er svært dyktige på sine områder, men har behov for rådgivning når det kommer til å forvalte sine formuer. For å gjøre dette på en trygg og god måte starter vi alltid med å kartlegge kunden, for deretter å skreddersy løsninger tilpasset den enkelte kundes behov. Som uavhengig rådgiver har vi tilgang til løsninger gjennom flere forvaltningsmiljøer, noe vi mener er gunstig for kundene, sier Petersson

 

Back To Top