skip to Main Content
Sterk Vekst For Forvaltningshuset I Trondheim

Sterk vekst for Forvaltningshuset i Trondheim

Rådgivningselskapet Forvaltningshuset vokser betydelig i alle de største byene

– Forvaltningshuset fortsetter fremgangen og 1. halvår 2017 er vårt sterkeste halvår noensinne. Vi er blant de fremste uavhengige finansielle rådgiverne i Norge, og har ambisjoner om å ta en ledende rolle fremover i hele landet, sier adm.dir. i Forvaltningshuset, Michael V. Sivertsen.

Forvaltningshuset har 60 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Drammen og Tønsberg. I 2017 har selskapet økt bemanningen ved alle kontorene. Dette vil fortsette i årene som kommer, gjennom nyrekruttering av formuesforvaltere samt etablering av flere nye kontorer.

 

Forvaltningshuset har siden selskapet ble etablert gitt sine kunder solide investeringsporteføljer basert på langsiktige råd og uavhengig kapitalforvaltning. Vi opplever at våre kunder setter stor pris på individuell formuesforvaltning fra våre kompetente rådgivere. Totalt forvalter selskapet 5 milliarder kroner på vegne av norske privatpersoner, investeringsselskaper og stiftelser.

JO Capital inn på eiersiden i Forvaltningshuset

Investeringsselskapet til Johan Odvar Odfjell i Bergen, JO Capital AS, investerte i sommer 55 millioner kroner i Forvaltningshuset i en rettet emisjon. Kapitalen skal brukes til fortsatt vekst og teknologisk innovasjon.

Les mer: Forvalter får Bergen-milliardær med på laget

– Vi har sterk tro på selskapets kundekonsept, de ansatte og selskapets langsiktige strategi. Vi blir også kunde i Forvaltningshuset og vil la Forvaltningshuset forvalte et betydelig beløp på vegne av JO Capital. Forvaltningshuset er Norges best posisjonerte utfordrer, og har nå kapital til å ta en ledende rolle fremover, sier styreleder i JO Capital AS, Tore Hopen.

Sterk vekst i Trondheim

Forvaltningshuset flyttet inn i nye kontorer på Solsiden høsten 2016, og har siden vokst kraftig i Trondheimsregionen med mange nye kunder. I tillegg til kontoret i sentrum av Trondheim har selskapet også en avdeling på Stjørdal.

– Vi har fått mange nye kunder i Trondheim det siste året. Kundene ser ut til å la seg begeistre av at vi er en uavhengig aktør som tenker helhet og konsept, fremfor produktsalg. Vi har ingen egne produkter, og kan derfor tenke kundens beste til enhver tid. Med våre erfarne formuesforvaltere i Trondheim får kundene de beste forutsetningene for en optimal plan på sin formuesforvaltning. Vi ser ofte at kundene verken har et bevisst forhold til investeringene sine eller en god plan for å nå målene sine, sier daglig leder i Trondheim, Espen Straume Stene.

Forvaltningshuset Trondheim har i dag 8 ansatte, men planlegger å ansette flere formuesforvaltere for å håndtere kundeveksten på en god måte.

– Vi ser at stadig flere både ønsker og har behov for en personlig formuesforvalter i forbindelse med rådgivning av sine private midler. Vi satser derfor på å ansette enda flere dyktige formuesforvaltere i tiden fremover, avslutter Espen Straume Stene.

Back To Top