skip to Main Content
Forvaltningshuset Og Söderberg & Partners – Nordens Ledende Formuesforvalter-allianse

Forvaltningshuset og Söderberg & Partners – Nordens ledende formuesforvalter-allianse

I 2019 inngikk Forvaltningshuset og det nordiske rådgivningsselskap Söderberg & Partners et samarbeid, og Söderberg & Partners ble samtidig aksjonær i Forvaltningshuset

Les mer: Forvaltningshuset henter 100 millioner kroner fra rådgivningskjempe for å fortsette veksten i Norge

Les mer: Söderberg & Partners blir delägare i Norsk Private Bankingaktör

Nordens største frittstående rådgivningsselskap

Söderberg & Partners har siden etableringen i Sverige i 2004 vokst til å bli Nordens største frittstående rådgivningsselskap. I dag har de virksomheter i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Luxembourg og Nederland, og har fremdeles ambisjoner om å vokse videre i både bestående og nye markeder.

Selskapets kapital under rådgivning er i overkant av SEK 500 mrd. Selskapet har hovedkontor i Stockholm, og har totalt ca. 2200 ansatte i konsernet. I tillegg til å være en stor aktør innen formuesforvaltningstjenester er Söderberg & Partners i Sverige og i øvrige Norden den største forsikringsmegleren og pensjonsrådgiveren med ca. SEK 4 mrd. i samlede salgsinntekter i 2019. Navnet kommer fra selskapets største aksjonær Per-Olof Söderberg.

I tillegg til å være aksjonær i Forvaltningshuset, så eier de Norges største forsikringsmegler i Söderberg & Partners Norwegian Broker. Dette selskapet tilbyr norske bedrifter forsikringsmegling og rådgivning. Virksomheten har i Norge 220 ansatte basert på kontorer på Lysaker, Larvik og Trondheim.

Øker sin eierandel i Forvaltningshuset

Söderberg & Partners har etter at samarbeidet ble inngått investert betydelig kapital i Forvaltningshuset de siste årene, og de er nå selskapets største aksjonær. Majoriteten av Forvaltningshusets ansatte eier også aksjer i selskapet. Samlet gir dette en solid og langsiktig eierstruktur for Forvaltningshuset. I tillegg til å investere i Forvaltningshuset øker Söderberg & Partners satsingen sin på finansiell rådgivning i Sverige og andre nordiske land, noe som gjør samarbeidet enda mer verdifullt for Forvaltningshuset og selskapets kunder.

Les mer: Söderberg & Partners Securities AB byter namn – blir Wealth Management

Selskapene har også blitt enige om å utvide samarbeidet mellom den store rådgivningsvirksomheten til Söderberg & Partners i Sverige og Forvaltningshusets virksomhet i Norge for ytterligere å styrke rådgivningstilbudet til Forvaltningshusets kunder, samt utnytte felles innkjøpskraft mot leverandører.

Basert på den sterke kundetilfredsheten Söderberg & Partners opplever i Sverige gleder vi oss til å utvide samarbeidet for å ytterligere å kunne forbedre tilbudet til kundene våre.

Les mer: Söderberg & Partners förstärker sin position som en av Sveriges främsta private banking-aktörer

Back To Top