skip to Main Content
Forvaltningshuset I Bergen Har Funnet Gull

Forvaltningshuset i Bergen har funnet gull

Forvaltningshuset har kapret enda en av de dyktigste formuesforvalterne i Bergen. Det er ikke første gang en av Formuesforvaltning sine rådgivere har valgt å starte en ny karriere her hos oss, sier daglig leder ved Forvaltningshusets kontor i Bergen, Edvard Brøther. Han tok selv den samme avgjørelsen i 2019.

Foto over: F.v. partner Morten Buvik, senior formuesforvalter Jan Frode Stuldalen og daglig leder avd. Bergen Edvard Brøther.

Jan Frode Stuldalen startet som senior formuesforvalter hos Forvaltningshuset mandag 4. mai. Han har tidligere jobbet sammen med Edvard Brøther, daglig leder for Forvaltningshuset i Bergen, i mange år.

Det er utrolig kjekt at vi nå skal jobbe sammen igjen. Det som gleder meg mest er at vi får ombord nok en formuesforvalter som vet å verdsette kvalitet i alt som gjøres. Jeg tror Jan Frode har mye å lære oss, og det er ikke helt utenkelig at vi har noe å lære han tilbake også. Skal vi være landets  ledende miljø for uavhengig finansiell rådgivning, trenger vi kvalitet som dette med på laget, sier Edvard Brøther.

Forvaltningshuset har opplevd veldig god vekst de siste årene, og bare på de siste tre årene har kapitalen under rådgivning doblet seg.

Den mest uavhengige rådgivningsmodellen

Jan Frode Stuldalen sier at den uavhengige rådgivningsmodellen var hovedgrunnen til at han valgte Forvaltningshuset.

– Jeg mener Forvaltningshuset har den mest uavhengige modellen i bransjen. I tillegg har Forvaltningshuset 100 prosent åpenhet rundt sine kostnader. Det tror jeg vil være viktig for å lykkes over tid, sier han.

– Forvaltningshuset er også en av få aktører som har skreddersydd en investeringsprosess som tar utgangspunkt i kunden interesser. Jeg ønsker å jobbe for kunden fullt og helt, det er på den måten man kan lykkes sammen, fortsetter han.

Han gleder seg til å begynne samarbeidet med kundene.

– Jeg liker å se på meg selv som en prosjektleder overfor de jeg samarbeider med. I Forvaltningshuset har vi også uavhengighet innen juridisk bistand og forretningsførsel. Det betyr at jeg nå kan koble på den riktige kompetansen til den enkelte kunde. Dette er spennende, og jeg tror kundene liker det veldig godt, avslutter Jan Frode.

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

Trykk her

Forvaltningshuset går mot strømmen

Mange bedrifter har vært nødt til å permittere ansatte og redusere aktiviteten som følge av koronakrisen. Forvaltningshuset har valgt å gjøre det stikk motsatte. Kontoret i Bergen teller nå 10 ansatte, fire flere enn ved utgangen av 2019.

Til tross for urolige tider på verdens kapitalmarkeder, opplever Forvaltningshuset stor etterspørsel etter sine tjenester fra nye formuende kunder, og søker derfor å fortsette rekrutteringen av erfarne formuesforvaltere.

Les også: Forvaltningshuset søker 20 senior formuesforvaltere

– Kundene følger heldigvis våre anbefalinger, og mange ser på slike perioder som en mulighet. Jeg både håper og tror at de kundene som velger oss som sin rådgiver i disse tider, vil være veldig fornøyde med denne beslutningen i mange år fremover. Vi jobber hardt med å bygge vårt rådgivningsmiljø sterkere og ønsker å samle de aller beste rådgiverne, både på Vestlandet og i resten av landet. Måten å få til det på er å satse og ved å bygge et team i Bergen som oser av kvalitet, vil dette være mulig, avslutter Edvard Brøther.

Back To Top