Ledergruppen i Forvaltningshuset har lang erfaring fra bransjen, og har i mange år jobbet med kapitalforvaltning. De sikrer at våre investeringsløsninger er av høy kvalitet, ved å kombinere akademisk forskning med de mest avanserte verktøyene tilgjengelig på markedet.

Espen Strømme

Espen Strømme

MSc, Administrerende direktør

Espen har vært ansatt i Forvaltningshuset siden 2015. Han har tidligere erfaring fra stillinger som blant annet investeringsdirektør og produktdirektør. Han har 17 års erfaring fra finans og forretningsutvikling i Formuesforvaltning, Gjensidige og Forvaltningshuset.

Utdannet Siviløkonom (MSc.) fra Norges Handelshøyskole.

Tore Malme

Tore Malme

MSc, Leder Investeringsrådgivning

Tore er grunnlegger av Forvaltningshuset, og er i dag største aksjonær. Han har 16 års erfaring fra finans og investeringsvirksomhet i Forvaltningshuset, Formuesforvaltning og MG Equity Partners.

Utdannet Siviløkonom (MSc.) fra Norges Handelshøyskole.

Sturla Skogland

Sturla Skogland

MSc, CFA, Investeringsdirektør

Sturla har vært investeringsdirektør i Forvaltningshuset siden 2015. Han har 9 års erfaring fra finans og kapitalforvaltning i Barclays Wealth and Investment Management og Pareto Securities. Sturla var medforvalter for Barclays kredittporteføljer, samt ansvarlig for lansering av risikospredte modellporteføljer i Sveits.

Utdannet Siviløkonom (MSc.) fra Cass Business School og en CFA Charterholder.

Trond Finnanger

Trond Finnanger

MSc, Driftssjef

Trond har vært ansatt i Forvaltningshuset siden 2015. Han har tidligere vært Compliance Officer i foretaket. Han har 17 års erfaring fra finans i NEF Kapitalforvaltning, Pareto og Forvaltningshuset.

Utdannet Siviløkonom (MSc.) fra Handelshøyskolen BI med en MBA fra Griffith University.

Kristine Bagn (42)

Kristine Bagn (42)

Compliance officer

Kristine har vært ansatt i Forvaltningshuset siden 2016. Hun har 22 års erfaring fra finans og investeringsrådgivning i DNB og Agasti-konsernet.

Utdannet Diplomøkonom med spesialisering innen finans fra Handelshøyskolen BI, og er autorisert finansiell rådgiver gjennom Autorisasjonsordningen AFR.

Lokale ledere

Raymond Rødje Edquist

Raymond Rødje Edquist

Leder Oslo
Richard Haugland

Richard Haugland

Leder Bergen
Espen Straume Stene

Espen Straume Stene

Leder Trondheim
Sølve Mykletun

Sølve Mykletun

Leder Stavanger
Asbjørn Smørvik

Asbjørn Smørvik

Leder Stjørdal