Ledergruppen i Forvaltningshuset har lang erfaring fra bransjen, og har i mange år jobbet med kapitalforvaltning. De sikrer at våre investeringsløsninger er av høy kvalitet, ved å kombinere akademisk forskning med de mest avanserte verktøyene tilgjengelig på markedet.

Michael V. Sivertsen

Michael V. Sivertsen

Administrerende direktør

Michael har vært ansatt i Forvaltningshuset siden august 2017. Han har 22 års erfaring fra ulike stillinger, blant annet finansiell rådgiver, direktør for forretningsutvikling, daglig leder og styreleder i ulike virksomheter innenfor finans- og rådgivningsbransjen.

Utdannet fra Handelshøyskolen BI og Heriot-Watt University.

Espen Strømme

Espen Strømme

Konsernsjef

Espen har vært ansatt i Forvaltningshuset siden 2015. Han har tidligere erfaring fra stillinger som blant annet investeringsdirektør og produktdirektør. Han har 17 års erfaring fra finans og forretningsutvikling i Formuesforvaltning, Gjensidige og Forvaltningshuset.

Utdannet Siviløkonom (MSc.) fra Norges Handelshøyskole.

Sturla Skogland

Sturla Skogland

Investeringsdirektør

Sturla har vært investeringsdirektør i Forvaltningshuset siden 2015. Han har 9 års erfaring fra finans og kapitalforvaltning i Barclays Wealth and Investment Management og Pareto Securities. Sturla var medforvalter for Barclays kredittporteføljer, samt ansvarlig for lansering av risikospredte modellporteføljer i Sveits.

Utdannet Siviløkonom (MSc.) fra Cass Business School og en CFA Charterholder.

Trond Finnanger

Trond Finnanger

Driftssjef

Trond har vært ansatt i Forvaltningshuset siden 2015. Han har tidligere vært Compliance Officer i foretaket. Han har 17 års erfaring fra finans i NEF Kapitalforvaltning, Pareto og Forvaltningshuset.

Utdannet Siviløkonom (MSc.) fra Handelshøyskolen BI med en MBA fra Griffith University.

Kristine Bagn

Kristine Bagn

Compliance officer

Kristine har vært ansatt i Forvaltningshuset siden 2016. Hun har 22 års erfaring fra finans og investeringsrådgivning i DNB og Agasti-konsernet.

Utdannet Diplomøkonom med spesialisering innen finans fra Handelshøyskolen BI, og er autorisert finansiell rådgiver gjennom Autorisasjonsordningen AFR.

Camilla F. Schmidt

Camilla F. Schmidt

HR-sjef

Camilla har vært ansatt i Forvaltningshuset siden 2017. Hun har 10 års erfaring innen finans, personaladministrasjon, ledelsesrapportering og operations fra Formuesforvaltning. Hun har vært leder for AMU i 2 år og hun har 10 års erfaring innen regnskap. Camilla er HR-sjef i selskapet.

Lokale ledere

Raymond Rødje Edquist

Raymond Rødje Edquist

Leder Oslo
Richard Haugland

Richard Haugland

Leder Bergen
Espen Straume Stene

Espen Straume Stene

Leder Trondheim
Sølve Mykletun

Sølve Mykletun

Leder Stavanger
Magnus S. Hoff-Johnson

Magnus S. Hoff-Johnson

Leder Drammen
Bård Åke Petersson

Bård Åke Petersson

Leder Tønsberg

Ønsker du å komme i kontakt med oss?