Michael V. Sivertsen

Michael V. Sivertsen

Administrerende direktør

Michael har vært ansatt i Forvaltningshuset siden august 2017. Han har 22 års erfaring fra ulike stillinger, blant annet finansiell rådgiver, direktør for forretningsutvikling, daglig leder og styreleder i ulike virksomheter innenfor finans- og rådgivningsbransjen.

Utdannet fra Handelshøyskolen BI og Heriot-Watt University.

Espen Strømme

Espen Strømme

Konsernsjef

Espen har vært ansatt i Forvaltningshuset siden 2015. Han har tidligere erfaring fra stillinger som blant annet investeringsdirektør og produktdirektør. Han har 17 års erfaring fra finans og forretningsutvikling i Formuesforvaltning, Gjensidige og Forvaltningshuset.

Utdannet Siviløkonom (MSc.) fra Norges Handelshøyskole.

Sturla Skogland

Sturla Skogland

Investeringsdirektør

Sturla har vært investeringsdirektør i Forvaltningshuset siden 2015. Han har 9 års erfaring fra finans og kapitalforvaltning i Barclays Wealth and Investment Management og Pareto Securities. Sturla var medforvalter for Barclays kredittporteføljer, samt ansvarlig for lansering av risikospredte modellporteføljer i Sveits.

Utdannet Siviløkonom (MSc.) fra Cass Business School og en CFA Charterholder.

Trond Finnanger

Trond Finnanger

Driftssjef

Trond har vært ansatt i Forvaltningshuset siden 2015. Han har tidligere vært Compliance Officer i foretaket. Han har 17 års erfaring fra finans i NEF Kapitalforvaltning, Pareto og Forvaltningshuset.

Utdannet Siviløkonom (MSc.) fra Handelshøyskolen BI med en MBA fra Griffith University.

Kristine Bagn

Kristine Bagn

Compliance officer

Kristine har vært ansatt i Forvaltningshuset siden 2016. Hun har 22 års erfaring fra finans og investeringsrådgivning i DNB og Agasti-konsernet.

Utdannet Diplomøkonom med spesialisering innen finans fra Handelshøyskolen BI, og er autorisert finansiell rådgiver gjennom Autorisasjonsordningen AFR.

Camilla F. Schmidt

Camilla F. Schmidt

HR-sjef

Camilla har vært ansatt i Forvaltningshuset siden 2017. Hun har 10 års erfaring innen finans, personaladministrasjon, ledelsesrapportering og operations fra Formuesforvaltning. Hun har vært leder for AMU i 2 år og hun har 10 års erfaring innen regnskap. Camilla er HR-sjef i selskapet.